Anca Lungu s-a mutat cu ‘Regele Cosmeticelor’! Primele imagini cu cei doi, in noul cuibusor de nebunii VIDEO

12 02. 2018, 23:00

Anca Lungu s-a mutat cu ‘Regele Cosmeticelor’, iubitul grec milionar cu care are o relatie de cateva luni. Anca Lungu, fosta prezentatoare tva jurnalelor de stiri, il iubeste la nebunie pe iubitul ei grec si plin de bani. Cei doi petrec aproape tot timpul impreuna si sunt decisi sa faca pasul cel mare.

Conform Cancan.ro, siteul nr 1 in Romania, cei doi indragostiti planuiesc sa se casatoreasca. Dar pana la asta, Anca Lungu si iubitul ei milionar grec au facut un pas mai mic. Cei doi indragostiti s-au mutat impreuna! „Regele Cosmeticelor” isi intra deja in rolul de viitor sot iubitor.

Milionarul grec a fost filmat de paparazzii Ciao.ro in timp ce isi parca masina in fata casei Ancai Lungu. Acesta a lasat masina in fata curtii, apoi a scos din portbagaj un bax cu apa plata si o sacosa plina cu cumparaturi. Apoi s-a indreptat spre poarta casei.

Din nefericire pentru el, „Regele Cosmeticelor” nu a fost intampinat cu poarta deschisa. Iubitul grec al Ancai Lungu nu are chei de la poarta. Asa ca nu isi poate facilita accesul in curtea iubitei sale. Barbatul a fost nevoit sa sune la interfon de cateva ori. In tot acest timp, a asteptat afara in frig, plimbandu-se si uitandu-se prin gard.